Anyáknapi ünneplés Szilágysomlyón

Műsorral köszöntötték a gyermekek a szilágysomlyói városi kultúrotthonban összegyűlt édesanyákat

0
1341

A Csillogó Mosoly Egyesület, a Nagyboldogasszony Római Katolikus Plébánia és a Petőfi Sándor Program szervezésében műsorral köszöntötték a gyermekek a szilágysomlyói városi kultúrotthonban összegyűlt édesanyákat.

Egy rendkívüli anyák napi műsorban volt részük azon kedves testvéreknek, akik részt vettek ezen eseményen. Amikor a Szilágysomlyón szolgáló mallersdorfi ferences nővérek ötletéből és anyagi támogatásából elkezdték a kultúrház építését, egyik fő rendeltetésének az ilyen jellegű eseményeket is gondolhatták. Mivel a nővérek egyik fő tevékenysége az oktatás volt, és mindig is nagy figyelmet fordítottak a zenére, sok alkalommal készítették fel a gyermekeket anyáknapi műsorra.

Vasárnap, 2018. május 6-án hittanosok, a 16. Számú Báthory István Cserkészcsapat cserkészei szerepeltek, valamint azok a gyermekek, akiket Garamvölgyi Anett, a Petőfi Sándor-program ösztöndíjasa készített fel. A műsornak három része volt, külön csokrokba volt gyűjtve a gyermekek szereplése, korosztály szerint.

A visszajelzések alapján egyértelműen elmondható, hogy nagyon jól sikerült a gyermekek anyáknapi műsora. Köszönet illeti mindazokat, akik valamilyen formában hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Isten éltesse az édesanyákat!

Józsa Nándor Lóránd

MEGOSZTÁS