Most már tudom

Tamási Zsolt ismét átléphette az iskolaépület kapuját

2
14190

Jób a hosszú megpróbáltatás után hálatelt szívvel és békével így szól: Most már tudom, hogy akármit megtehetsz, nincs gondolat, amely neked lehetetlen (Jób 42,1).


2017. szeptember 25-én dr. Tamási Zsolt-József, a jogi kivizsgálás alatt álló marosvásárhelyi Római Katolikus Teológia Líceum eltiltott igazgatója 327 nap után tanári minőségében ismét átléphette az iskolaépület kapuját. A tanárkollégák és a diákok nagy örömmel és meghatódva fogadták. Tamási Zsolt a „hosszú vakáció” után a megkezdett történelmi ismeretekben való elmélyülés folytatását ígérte a diákoknak. A történelem leckéit meg kell tanulni… Istenben reménykedve várjuk az iskola körüli helyzet mihamarabbi tisztázását.

Balla Imre

2 HOZZÁSZÓLÁSOK

  1. Hála Istennek! Nagyon sok erőt, jó egészséget és szeretetet kívánok a diákok, kollégák, szülők részéről, kedves Igazgató úr! 🙂 Remélem, véget értek a meghurcoltatás, megpróbáltatás hosszú hónapjai. Hiszen szinte egy évig kellett várnia, hogy visszatérhessen a katedrára, a kíváncsi szemű aranyos tanítványai közé… Mit meg lehet tenni egyik embernek a másikkal?! … Egyszer mindenkinek el kell számolni majd a nagy Bíró előtt e földi út tetteiről… Bűn büntetlenül nem marad! … Áldja meg a jó Isten, és segítse Önt és iskoláját, hogy a többiekhez hasonlóan végezhessék szakmai és nevelői munkájukat még nagyon sok éven át! 🙂