2022. szeptember 25.

Szerdai párbeszédek Marosvásárhelyen

A Főegyházmegyei Családpasztorációs Iroda és a Familia Centrum szervezésében 2018. február 7-én, este 6 órakor kezdődik a Szerdai párbeszédek e havi találkozója Marosvásárhelyen, a Deus Providebit Tanulmányi Ház Márton Áron termében.

Téma: Éltető sodrásban vagytok-e vagy csak sodródtok? Beszélgetés és játékos felfedezések önmagunkról, párunkról, kapcsolatunkról.

Meghívottak:
Becsky Borbála pszichológus, családterapeuta-Familia Centrum
Les Zoltán református egyetemi lelkész
Cosma István pszichológus, családterapeuta
Bakó Mária lelkigondozó-Családpasztorációs Központ

Bővebben ITT.

Dátum

2018. február 07., szerda

Idő

18:00

Helyszín

Marosvásárhely

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A helyszín a Márton Áron terem a Deus Providebit házban. A marosvásárhelyi Házasság hete első rendezvénye lesz ez a Szerdai párbeszélgetés,
    gy a februári alkalom két részre tagolódik:
    18 órától beszélgetés a meghívottakkal : Mi az, ami éltető sodrásban tartja a kapcsolatot, ami erőt ad, ami nap nap után új életet hoz; de mik a jelei annak is hogy már csak sodródunk, esetleg elsodródunk egymástól
    20 órától, aki folytatni szeretné, az játékosan, az OH kártya által is felfedezheti hogy mi erősíti a kapcsolatukat, milyen kihívásokkal kell szembenézzenek párként, mik a közös erőforrásaik, hogyan fejezhetik ki jobban egymás iránti szeretetüket-vezeti Bakó Mária lelkigondozó-Családpasztorációs Központ.