2022. szeptember 24.

Szent Antal-nagykilenced (3)

2020. április 14-én, kedden megkezdődött a Szent Antal-nagykilenced.

  • A csíksomlyói kegytemplomban kedd délután 6 órakor kezdődik a szentmise. A nagykilencedbe bekapcsolódhatunk a csiksomlyo.ro vagy a templom.ro honlapon követhető élő közvetítés révén, illetve az erdélyi Mária Rádió hullámhosszán.

  • Székelyudvarhelyen a ferences atyák a járvány ideje alatt a szentmiséket kedden reggel 7 órától mutatják be. Ez alkalommal a nagykilenced témája: a hét főbűn. A közvetítésbe ITT lehet bekapcsolódni.
  • Szárhegyen a szentmiséket keddenként reggel 8 órától celebrálják. A Szent Antal-kilencedbe a Gyergyószárhegyi Önkormányzat Facebook oldalán lehet bekapcsolódni.
  • kolozsvári ferences templomban a szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik. Aki be szeretne kapcsolódni a közvetítésébe, annak javasolják, hogy iratkozzon fel a Kolozsvári Ferencesek Youtube csatornára, vagy Facebook-on a Kolozsvári Ferences Templom oldalra. A feliratkozás módja: a FELIRATKOZÁS gomb megnyomásával (és a mellette lévő harangocskára, majd az összes értesítés szövegre), onnantól kezdve a Youtube minden élő közvetítéskor értesítést fog küldeni.

Dátum

2020. április 28., kedd