2024. július 18.

Jegyeskurzus Marosvásárhelyen

A gyulafehérvári családpasztorációs központ szervezésében 2017. február 7-én, kedden jegyeskurzus indul Marosvásárhelyen.

A jegyeskurzus egyházi és szakmai segítség fiataloknak, akik házasságra készülnek. Lehetőség a párkapcsolat elmélyítésére. Ismerkedési lehetőség más párokkal, közösségben való felkészülés a szentségi házasságra és a keresztény családi életre. A kurzus nyolc hétig tart, és április 4-én ér véget. A találkozókat keddenként 19–21 óra között tartják. Lelkész, orvos, pszichológus szakemberek és keresztény házaspárok a meghívottak. Az együttlétek formája interaktív. Nemcsak előadások meghallgatásából áll, hanem beszélgetésekből, csoportmunkából.

Elsősorban azokat várják, akik  a 2017-es év folyamán szeretnének összeházasodni, de jelentkezhetnek olyan párok is, akik egyszerűen csak szeretnék jobban megismerni önmagukat, elmélyíteni kapcsolatukat.

A kurzus házigazdái: Sófalvi Szabolcs és Adél.

Jelentkezni február 6-ig lehet a kövtekező elérhetőségeken: szenegetoi@gmail.com, 0743 138 784 (Szénégető István) vagy adelasofalvi@yahoo.com, 0744 799 055 (Sófalvi házaspár).

Dátum

2017. február 07., kedd

Helyszín

Marosvásárhely