2022. szeptember 26.

Gyalogos zarándoklat Székelyudvarhelyről Csíksomlyóra

Idén is megszervezik Székelyudvarhelyről a pünkösdi gyalogos zarándoklatot Csíksomlyóra. Arra kérik mindazokat, akik szeretnének részt venni a zarándoklaton, hogy előzetesen jelentkezzenek be a Kis Szent Teréz-egyházközség honlapján.

A Székelyudvarhelyről induló pünkösdi gyalogos csíksomlyói zarándoklat szándékára 2018. május 17-én, csütörtökön délután 6 órától ifjúsági szentségimádás lesz a Kis Szent Teréz-plébániatemplomban.

A zarándoklatindító szentmise, amelyet az erdélyi Mária Rádió közvetít pénteken reggel 6 órakor kezdődik. Idén is a főút mentén halad a zarándokoszlop. Útközben az éneklés, imádság mellett lehetőség lesz szentgyónásra vagy lelki beszélgetésre. Bővebben ITT.

Pünkösdvasárnap este fél 7-től a zarándoklatot záró ifjúsági szentmise a Rákóczi Centerben lesz megtartva. Ünnepi szónoka Fülöp László miklósvári plébános. Az erdélyi Mária Rádió szintén közvetíti.

Pünkösdhétfőn délelőtt 9 órától keresztutat tartanak a Székely Kálvárián, 10 órakor mutatják be az ünnepzáró szentmisét az Ugron-kápolnánál.

 

Dátum

2018. május 17., csütörtök - 2018. május 21., hétfő