Adventi vásár Nagyváradon

A Nagyváradi Római Katolikus Székesegyház előtti téren ötödik alkalommal nyitja meg kapuit családok, gyermekek, szülők, nagyszülők számára a Jótékonysági Adventi Vásár változatos kínálattal, házi készítésű karácsonyi süteményekkel, lélekemelő adventi és karácsonyi muzsikával, kézműves foglalkozásokkal. A rendezvény egyik legkedveltebb vendége, Szent Miklós püspök is meglátogatja a vásárlók legkisebbjeit.

A vásár főszervezője a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség. Közreműködnek az Élet Autizmussal Egyesület, az Egyházzenei Központ, az Ifjúsági Központ, a nagyváradi Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum, a katolikus karitász, a nagyváradi és vidéki plébániák családos-, illetve lelkiségi csoportjai, a Neokatekumenális Út nagyváradi képviselői, a Partiumi Háló Egyesület, valamint az erdélyi Mária Rádió. Egy igazi, adventi hangulatú, Karácsonyt idéző délutánra hívunk mindenkit!

A felkínált termékeket, finomságokat adomány ellenében lehet elvinni, amit majd a katolikus karitászáltal működtetett szegénykonyha bővítésére, illetve két rászoruló család megsegítésére fordítunk.

A vásár 19 órakor a szabadtéri, adventi koszorú második gyertyájának meggyújtásával zárul. A rendezvény ideje alatt meleg teát kínálnak a katolikus karitászmunkatársai.

Dátum

2018. december 08., szombat

Idő

15:00

Helyszín

Nagyvárad