Márton Áron-zarándoklatra hívnak szeptemberben

0
319
Márton Áron. Fotó: Márton Áron Zarándoklatok Facebook-oldal

Az immár több éve, évenként többször megrendezett Márton Áron-zarándoklat lelki feltöltődést és imádságos légkört kínál minden résztvevő számára. Lehetőséget nyújt ugyanakkor arra, hogy a zarándokok ezt a „szent” utazást és az azon elimádkozott különféle imákat a számukra fontos lelki célok megvalósulására ajánlják fel a mindenható Istennek. A XIV. Márton Áron-zarándoklat időpontja 2024. szeptember 12–14. Jelentkezni a helyek beteléséig lehet.

A Márton Áron-zarándoklatoknak ugyanakkor mindenkori másodlagos célja a tudás gyarapítása, a krisztusi életet és keresztutat megjáró nagy püspök életállomásainak megtekintése és az alapvető információk megszerzése is.

A zarándoklatok során állandó jelleggel meglátogatják szülőhelyét, papi szolgálatának egyes helyszíneit, a püspöki élettér városát, keresztvállalásának megdöbbentő és elgondolkodtató helyszínét. A zarándoklatot Obermájer Ervin viceposztulátor és Ferencz Kornélia, az Erdélyi Mária Rádió önkéntes munkatársa vezetik. Jelentkezni Ferenc Kornéliánál a +40 726 107 002-es, valamint Csillag Csilla SA nővérnél a +40 745 451 188-as telefonszámon lehet.

A zarándoklat útvonala: Kézdivásárhely–Csíkszentdomokos–Gyergyószentmiklós–Szászrégen–Máramarossziget–Dés–Kolozsvár–Gyulafehérvár–Csíkszereda. Az autóbusz a zarándoklat elején felveszi az útba eső zarándoktársakat.

Minden kedves régi és leendő zarándoktársat imádságos lélekkel és szeretettel várnak!

Obermájer Ervin viceposztulátor/Márton Áron Zarándoklatok Facebook-oldal