A hargitafürdői pálos kolostor döntős a Média Építészeti Díjon

0
111

A hargitafürdői pálos kolostor „Épület” kategóriában bejutott a Média Építészeti Díj döntőjébe és közönségszavazásába, azaz a nemzetközi előzsűri döntése alapján az idén nevezett 76 épület közül beválasztották a legjobb 10 épület közé. Kérjük, szavazzon a közönségszavazásban erre az épületre!

A hargitafürdői kolostor továbbá bejutott a kategóriájában a legjobb öt épület közé, így a kategória fődíjáért is versenyezhet, amikor is bemutatják a tervezők a díjátadó gála során az épületüket, és azt a zsűri pontozza. A fődíjat és a közönségszavazást is meg lehet nyerni, nem zárja ki egymást a kettő, sőt, a gála során az ott jelen lévő közönség a prezentációt is pontozza, és a nyertes prezentáció különdíjat kap.

A díj idén 20 éves, ma Magyarország egyik legjelentősebb építészeti díja, amely nagy médianyilvánosságot is kap, így jelentős a publicitása, marketing értéke. Kérjük, hogy szavazatával támogassa a hargitafürdői pálos kolostor épületét az „Épület” kategóriában, és buzdítsa erre minél több ismerősét, barátját.

A közönségdíj szavazás menete:

Szavazni minden kategória esetén az alábbi online felületen lehet:

http://epiteszforum.hu/szavazas/20-med-2024-kozonsegdij

A szavazás két lépcsőből áll. Első lépésben meg kell adni a megnyíló felületen az e-mail-címet (kétszer). Egy e-mail-címről csak egyszer lehet szavazni. Ezután a „küldés” gombra kattintva a rendszer küld egy linket a megadott e-mail-címre. Ezen be kell lépni, és ezután lehet a szavazatot leadni. Minden kategória minden pályázata képpel és névvel van fent a szavazási felületen.

Kötelező minden tervet, épületet pontozni (szavazni); ha egyik kimaradna, azt a rendszer jelzi. Nem kötelező a pontokat 1-10-ig egyenletesen szétosztani a jelöltek között, és lehet azonos pontokat is adni. A szavazás során szeretnénk a figyelmébe ajánlani az „Épített környezet” kategóriában a Magyar Pálos Renddel partnerségi viszonyban álló ROM Vándor program csákányospusztai helyszínét is.

Köszönjük szavazatát!

Forrás: hargitafürdői élet Facebook-oldala