Várják a zenélni vágyó fiatalokat a Psallite-gitártáborba

0
303

Templomi szolgálatai mellett a Psallite együttes már 10. alkalommal szervezi meg gitártáborát, idén második alkalommal Szelterszfürdőn, a Boldog Özséb Ifjúsági Házban, július 30. és augusztus 3. között, 14 és 21 év közötti fiatalok számára. Az alábbiakban a szervezők felhívását tesszük közzé.

Közösségünk lelkes középiskolás és egyetemista fiatalokból áll, akik arra törekednek, hogy egyre több gitározni vágyó fiatalt szólítsanak meg. A kezdők számára a pontos alapok lefektetése és a gitározás örömeinek megismertetése a cél, mindez természetesen új dalok megtanulásán keresztül. De a tábor nem csak a kezdő, hanem a régebb óta gitározók számára is nagy fejlődési lehetőség.

Lesz szó ritmusgyakorlatokról, akkordozásról, akkorddíszítésről, de zeneelméletről, daltanulásról is. Mindemellett a tábor öt napja alatt a gitártanuláson túl lesz alkalom kikapcsolódásra, szórakozásra és lelki töltekezésre egyaránt. A különböző csapatépítő játékok, műhelyfoglalkozások és szabadtéri programok hangulatához mind hozzájárul a tábor helyszínéül szolgáló Boldog Özséb Ifjúsági Ház természetközeli környezete is. A különböző lelki programok által szeretnénk lehetőséget adni a résztvevőknek arra is, hogy növekedhessenek a keresztény hitben, ami a mi közösségünk alappilére is.

Ha felkeltettük érdeklődésed, várunk táborunkba szeretettel, ahova az alábbi linken keresztül van lehetőséged jelentkezni.

Ha bármilyen kérdésed van, megtalálsz minket Facebookon és Instagramon is!

Kerekes Sára, Psallite együttes