Farsangi mulatságot tartottak a berecki plébánián

0
328

Fergeteges egyházközségi farsangi mulatságot szerveztek a berecki plébánián a Máthé család jóvoltából. Közel 70 gyermek és ifjú vett részt a programon és búcsúztatta a telet. Az elsőáldozásra készülők bibliai személyeknek öltöztek, a többi gyerek tetszés szerinti mesebeli hős alakját öltötte magára.

A program délelőtt 10 órakor kezdődött névsorolvasással, majd a közös imádság után tetszés szerint tombolát vásárolhattak a gyermekek. Ezután a bemutatkozások következtek. Az elsőáldozásra készülő gyerekek bibliai személyeket kellett alakítsanak és a történetek szerint bemutatkozzanak. A többi kis és nagy gyerek mesebeli hősnek öltözhetett be.

A bemutatkozás után következett a fergeteges buli. Miután mindenki kitáncolta magát, következett az ízletes ebéd, majd a finomabbnál-finomabb sütemények, amelyek a szülők és hívek készítettek. Mindezen események után kivonultunk az udvarra és elégettük „Dömét”. A fergeteges farsang tombolahúzással végződött.

Köszönet a Timár családnak, hogy rendhagyó módon segítette a plébános szolgálatát. Isten áldjon meg minden jó szándékú szülő és kedves hívő áldozatát, amelyet a felnövekvő nemzedékért hoznak. További víg farsangi napokat!

Bereck, Szent Miklós-plébánia

MEGOSZTÁS