Lelki délután Mijo Baradával Kolozsváron

0
558

Kolozsváron látják vendégül egy délutáni lelki program erejéig az ágostonos harmadrendi misszionáriust és családapát, Mijo Baradát. A Jézus az Élet kenyere programra július 9-én, délután 14 órától kerül sor a Szent Mihály-templomban.

A délután közös dicsőítéssel kezdődik, amelyet Kolozsváron élő, tanuló fiatalok végeznek Szilágyi Dávid vezetésével. A program folytatásaként meghallgathatják Mijo Barada előadását, ezután közösen elimádkozzák a rózsafüzért, ezt szentmise és szentségimádás követi, majd a program befejező pontjaként a résztvevőkért fognak imádkozni a jelenlévő paptestvérek.

A program alatt magyar és román nyelvű fordítás lesz, ezért arra kérnek minden román anyanyelvű résztvevőt, hogy hozzon magával fülhallgatót és olyan mobiltelefont, amelyre FM-jel továbbítható (van rajta rádió), mivel ezen keresztül történik majd a román nyelvre való tolmácsolás. A részletes program a Szent Mihály-plébánia Facebook-oldalán lesz elérhető, kövessék az oldalt bővebb információkért. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Akinek kérdése van a programmal kapcsolatban, írjon a talithakum.hu@gmail.com e-mail címre vagy hívja a plakáton szereplő telefonszámot: 0771482623 (Rugină Gabriella). A programra ITT regisztrálhatnak.

MEGOSZTÁS