Alkotás, fejlődés, jókedv – ezekről szólt az Őrangyal tábor

0
723
Fotók: Szent Gellért Alapítvány Facebook-oldala

Találkozás, munka, ünneplés, fejlődés – mindegyikből jutott az idei Őrangyal táborba, amelyet a szelterszi Szent Gellért Rehabilitációs és Rekreációs Házban tartottak. Minden tábor a jókedvű együttlétről, alkotásról, tanulásról, fejlődésről, a határaink feszegetéséről, egy kis munkáról szól – írták a fogyatékkal élők táboráról a Szent Gellért Alapítvány Facebook-oldalán.

Bár összeszokott csapat vagyunk, mindig élmény együtt lenni. Az amúgy összeszokott csapat − sérültek, szülők és segítők − az együtt töltött pár nap alatt, június 12−16. között, a reggeli ima kérései és esti hálaadásai közötti idővel jól gazdálkodtak. Minden tábor a jókedvű együttlétről, alkotásról, tanulásról, fejlődésről, a határaink feszegetéséről, egy kis munkáról szól. A teljes napos kirándulás az Mini Erdély Parkba, valamint Orbán Balázs székely kapuihoz nagy élmény volt. Még a Kauflandot is meglátogattuk. Kerekesszékesek, értelmi fogyatékkal élők, segítők mindannyian „becsippanttattunk” a számunkra külön kasszát nyitó néninél a fagyijainkat.

Jól esett köveket dobigálni a patakba, nagyokat kurjantgatni, társasozni, gyógyfüvet szedni, táncolni, bolondozni, jókat beszélgetni. Köszönjük, Aletta és Levente, hogy itt voltatok velünk, jól jött a segítségetek. Köszi résztvevők, szervezők, köszi jó Isten! − írták beszámolójukban az idei Őrangyal táborról.