Mobilalkalmazás és online liturgikus füzetek segítik az eucharisztikus kongresszus résztvevőit

0
1748

Ingyenesen letölthető mobilapp, online elérhető liturgikus füzetek – a NEK Titkárság minden lehetséges formában segíti a kongresszuson való gördülékeny részvételt, adta hírül a Magyar Kurír.

A szervezők egyfajta elektronikus kisokost alkottak, amely a kongresszus teljes hetében segíti a résztvevőket. Letöltés után, ha valaki regisztrált a NEK-re, bejelentkezhet a NEK-profiljába, így az applikációban a rendezvény alatt a jegyek is láthatók lesznek. A jegyeken kívül az alkalmazás minden tartalma elérhető bejelentkezés nélkül is. Az applikáció hat nyelven használható.

A NEK hírein kívül elérhetők a liturgiák szövegei, a kongresszus programja és helyszínei, valamint az információs pontok helye és nyitvatartása. A programok kategóriák szerint szűrhetők. Az IEC2020 alkalmazás ingyenesen letölthető androidos (letöltés ITT) és iPhone készülékekre (letöltés ITT). A kongresszus szentmiséinek liturgikus füzetei is elérhetőek online. A nyitó szentmisére készített Adoremus különszámot ITT lehet elérni. A szeptember 11-i, Kossuth téri szentmise és körmenet liturgikus füzete INNEN tölthető le. A szeptember 12-i pápai szentmise liturgikus énekrendje ITT érhető el.

Forrás és fotó: Győri Egyházmegye/NEK Titkárság/Magyar Kurír