Virtuális imatér nyílt!

0
3642

D. a J. Kr.!

Kedves Látogatók, Kedves Testvérek!

Az elmúlt napok eseményei, a kibontakozó világjárvány következményei, a szigorodó hatósági előírások templomainkból a szabadba, majd a virtuális térbe kényszerítették közösségeinket. Ezekben a napokban átéljük, hogy ami eddig természetes volt, egy ideig nem lesz elérhető számunkra: a templom, a közösségi szentmise helyett rá kell találnunk otthonainkban a belső szobára, ahol lelkünk mélyén ápolhatjuk e nehéz időszakban is kapcsolatunkat, éltető kapcsolatunkat a Jóistennel.

Figyelve az alakuló folyamatokat, arra az elhatározásra jutottunk munkatársaimmal, hogy virtuális templomot építünk, ahol a járvány idején napi szentmisét, lelki útravalót, segítséget kínálunk az egyéni és az internetes összekapcsolódás által a virtuális közösségi imához. Ezért ma elindítjuk a templom.ro oldalt, ahol azok is bekapcsolódhatnak a közvetítésekbe, akik nincsenek jelen a közösségi oldalakon.

Maradjunk otthon, vigyázzunk magunkra és egymásra, vigyázzunk a lelkünkre és járjunk a virtuális templomba mindaddig, amíg ismét benépesíthetjük igazi templomainkat!

Nézzen be hozzánk: templom.ro!

Szőcs Csaba
szászfenesi plébános,
a Verbum Keresztény Kulturális Egyesület igazgatója