CSIT-infók!

Megnyitották az ifjúsági találkozó regisztrációs felületét

0
5560

Alig három hónap múlva, illetve az Országos Katolikus Ifjúsági Találkozót (július 25–29. között lesz) épp hogy kiheverve, készülhetnek az ifjak a Csíksomlyói Ifjúsági Találkozóra, bevett mozaiknevén, a CSIT-re. E nyári nagy ifjúsági program augusztus 14–18. között várja az érdeklődőket hagyományos helyszínén, a Szent István Kollégium udvarán és környékén. A CSIT szervezői várnak minden olyan ifjút, aki már betöltötte 14. évét, de nem több 30 évesnél. Mivel a találkozó szervezői fontosnak tartják és szorgalmazzák, hogy a fiatalok a teljes programon vegyenek részt, ezért napi részvételre nincs lehetőség, csak papok és szerzetesek számára.

A díjszabásról, a szálláslehetőségről és étkezési tudnivalókról a www.csit.fif.ma oldalon lehet tájékozódni, bejelentkezni is ugyanitt tud minden érdeklődő. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy aki július 20. előtt jelentkezik, és befizeti a regisztrációt érvényessé tévő 50 lejes előleget, CSIT-es pólót kap ajándékba. (Az előleget személyesen lehet befizetni Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Gyergyószentmiklóson, Kézdivásárhelyen, Brassóban, Szatmárnémetiben és Nagyváradon. A kapcsolattartók elérhetőségéért szintén a CSIT honlapján kell tájékozódni.)

Aki szeretne részt venni, ne feledkezzen meg arról, hogy résztvevői nyilatkozatot, illetve amennyiben augusztus 14-éig nem tölti be a 18. életévét, szülői beleegyezést is kell magával vinnie. Ezen kívül ne feledjék otthon az érvényes családorvosi igazolásukat, amely a CSIT kezdetekor maximum ötnapos lehet (!) és azt kell bizonyítania, hogy az ifjú egészségügyi szempontból részt vehet a táborban (románul: apt pentru tabără; más felirat nem megfelelő). A jelentkezési lapot és az egészségügyi nyilatkozatot a találkozóra kell hozni eredeti példányban. A második oldal első felét a szülő tölti ki, a második felét a családorvos. A dokumentum innen (Jelentekezesi_lap_es_orvosi_igazolas_CSIT) is letölthető, de mindenképpen tájékozódjanak az érdeklődők a CSIT honlapján.

Addig is, álljon itt a hívogatóvideó!