Teljesen eggyé legyenek! – EKKM konferencia

Az Erdélyi Katolikus Karizmatikus Megújulás (EKKM) közösségei egy egész hétvégére hívnak minden katolikus karizmatikus közösséghez tartozó testvért, a Hargita lábához a Hargita Keresztyén Táborhelyre. Az eddigi évek október egyik szombatján az erdélyi katolikus karizmatikus közösségek találkozót szerveztek, idén a Szentlélek indíttatása által egy egész hétvégét szeretnénk szánni a megerősödésre és az egység keresésére.

A hétvégén szó lesz a katolikus karizmatikus közösségek helyzetéről, kommunikációról, kiengesztelődésről, a Megújulás és az Egyház kapcsolatáról és a Megújulás jövőjéről. A programon felénk szolgál Szénégető István, Marosvásárhely-remeteszegi plébános, Főegyházmegyei Családpasztorációs irodavezető és (más vezetők) többen is az EKKM vezetőségéből.

A hétvége költségei 0-7 éves gyerekeknek ingyenes, 7-14 éves fiataloknak 100 lej, 14 évtől felfelé felnőtteknek 200 lej, házaspároknak 360 lej. Az összeg tartalmazza a szállást és étkeztetést péntek estétől vasárnap ebéddel bezárólag. A helyek számára korlátozott, összesen 220 személyt tudnak fogadni. A gyerekek, fiatalok számára 10-14 év között lesz foglalkozás.

Jelentkezni október 11-ig lehet ITT.

Dátum

2019. október 25., péntek - 2019. október 27., vasárnap