2021. szeptember 28.

Őszi jegyeskurzus Marosvásárhelyen

A Katolikus Családpasztorációs Iroda szervezésében 2017. október 3-án, kedden indul az őszi jegyeskurzus Marosvásárhelyen.

A jegyeskurzus egyházi és szakmai segítség fiataloknak, akik házasságra készülnek, lehetőség a párkapcsolat elmélyítésére, egyben ismerkedési lehetőség más párokkal, közösségben való felkészülés a szentségi házasságra és a keresztény családi életre. A kurzus kilenc hétig tart, és december 5-én ér véget. A találkozók kedd esténként 7-8 óra között vannak.

Lelkész, orvos, pszichológus szakemberek és keresztény házaspárok a meghívottak. Az együttlétek formája interaktív, nemcsak előadások meghallgatásából áll, hanem beszélgetésekből, csoportmunkából.

Azok jelentkezését várják, akik a 2018-as év folyamán szeretnének összeházasodni, de jelentkezhetnek olyan párok is, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat és kapcsolatukat.

A kurzus házigazdái: Sófalvi Szabolcs és Adél.

Jelentkezni szeptember 30-ig lehet Szénégető Istvánnál: szenegetoi@gmail.com, 0743 138 784 vagy a Sófalvi házaspárnál: adelasofalvi@yahoo.com, 0744 799 055.

Dátum

2017. október 03., kedd

Helyszín

Marosvásárhely