2021. szeptember 17.

Multiplikátorképzés Csíksomlyón

A Pro Educatione Egyesület és az Erdélyi Háló Egyesület multiplikátorképzésre hív minden olyan érdeklődőt, aki indíttatást érez magában arra, hogy korunk egyik aktuális kihívásában, a migráns–menekült, migráció, menekültválság, tematikában szívesen elmélyülne, akár azzal a céllal is, hogy a megismert tartalmakat, üzeneteket további célcsoportoknak továbbadja.

A képzés négyapos, négy hétvégére beosztva (2018 február-március-április) zajlik Csíksomlyón, különféle szakterületek hiteles képviselőinek megszólításával (teológus, pszichológus, történész, szociálpedagógus, szociológus). Célja az informálás, érzékenyítés, párbeszédre hívás. A képzésen való részvétel ingyenes.

Várják azokat a jelentkezőket (is), akik a képzés végére egy konkrét célcsoporttal való foglalkozási tervet is összeállítanak, és ebben a témában foglalkozások megvalósítását vállalják.

Jelentkezni 2018. január 26-ig lehet a következő elérhetőségeken: 0749 059 459, erdelyihalo@gmail.com (Csobot Györgydeák Szabolcs) vagy 0722 388 651 office@proeducatione.ro (Kiss Adél).

Dátum

2018. január 26., péntek

Helyszín

Csíksomlyó