Kett-képzés pedagógusoknak Szatmárnémetiben

Az Országos Magyar Továbbképző Központ szakmai hétvégét hirdet a Franz Kett pedagógia iránt érdeklődő pedagógusok számára, Nagy Enikő M. Kriszta mallersdorfi ferences nővér vezetésével.

A képzés során bemutatnak különböző foglalkozásokat, a nagyböjttel és a húsvéttal kapcsolatos bibliai történetek feldolgozásának módszereit, melyek az óvodában és alsó tagozaton tanító pedagógusok, valamint a hitoktatók munkáját segíthetik.

A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében regisztrálják. A regisztráció egy INNEN letölthető űrlap kitöltésével történik, a helyek betöltésével a jelentkezést akár már a február 1-jei határidő lejárta előtt bezárják.

A Gabriel Georgescu utca 12-es szám alatti Hám János Óvoda épületében zajló képzés időtartama összesen 20 óra: február 7-én, pénteken délután 3 és este 8, szombaton reggel 9 és este 8, vasárnap pedig reggel 9 és délután 2 órák között lesznek az előadások, foglalkozások.

Szállást, igény esetén, térítés ellenében a Szent Alajos Konviktusban biztosítanak. További információért Nemes Istvánt kell hívni a 0770 946 216-os telefonszámon, illetve el lehet őt érni e-mailen is, a centru.formare.maghiara@gmail.com címen.

Bővebben ITT.

Dátum

2020. február 07., péntek - 2020. február 09., vasárnap

Helyszín

Szatmárnémeti
Kategóriák