Beiratkozás és képességvizsga a gyulafehérvári Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceumba

A gyulafehérvári Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceum (Kisszeminárium) felvételit hirdet a 2019/2020-as tanévben induló IX. osztályának 28 helyére azon fiúknak, akik sikerrel elvégzik/elvégezték a VIII. osztályt, magaviseletük 10-es, és 2019. szeptember 15-ig nem töltik be a 18. életévüket.

Várják mindazok jelentkezését, akik a Főegyházmegye központjában, történelmi régmúltat idéző, vallásos környezetben óhajtanak eljutni az érettségiig, avagy hivatás csíráit érzik lelkükben és/vagy kántori oklevelet is szeretnének szerezni. (A kántorképzés opcionális: jó hallással és énekhanggal, valamint zenei tehetséggel rendelkezők jelentkezhetnek erre. A felkészítés a főegyházmegyei Liturgikus és Egyházzenei Bizottság irányításával történik – helyben – hétvégeken.) Szintén opcionálisan intenzív nyelvtanulási lehetőséget (angol, német) is biztosítunk azoknak, akik ezt szabadidejük rovására vállalják.

Az I. szesszióban felvételizni szándékozók 2019. május 6-ig jelenthetik be ezen óhajukat plébánosuk – vagy (plébánosuk tudtával) hittanáruk révén a Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceum igazgatóságán: küldjék el (szkennelve) a személyazonossági igazolványt és a születési bizonyítványt (+ adják meg telefonszámukat és e-mail címüket a kapcsolattartás végett): gmgkdirector@gmail.com (Faxon is lehet küldeni a másolatokat, ha a szkennelés nem lehetséges: 0258 819 869).

Bővebb információ ITT.

 

Dátum

2019. május 06., hétfő - 2019. május 17., péntek

Helyszín

Gyulafehérvár