Get up and sing! – Kórusesemény Marosvásárhelyen

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermében ad koncertet a Gyulafehérvári Caritas Superar Kórusa május 2., hétfő délután háromnegyed öttől. A nyolc erdélyi településen működő kórusok ezúttal közösen lépnek fel, hogy zenés előadásuk által vidámságra hangolják az embereket.

GET UP AND SING! – így hangzik a gyerekek motiváló hitvallása, a biztatás, amelyet a koncert dalain át juttatnak kifejezésünkre. Elkerülhetetlen, hogy olykor kihívásokkal szembesüljünk, de viszonyulásunkon múlik boldogságunk vagy boldogtalanságunk. Az „I get knocked down, but I get up again, you’re never gonna keep me down” kezdetű dalszöveg ihlette koncertünket, amely által így biztatjuk önöket: „Talpra!”, engedjék el nehézségeiket, őrizzék meg az életleckékből levont tanulságokat! Tartsanak velünk dalban a mindannyiunk életét mozgató belső impulzusok felé: fedezzék fel újra a család meghittségét, a barátságok szépségét, a közös munkából fakadó sikerélményeket, a pihenés kegyelmét, az új megtapasztalások izgalmát, az ünnepvárás türelmetlenségét és természetesen az éneklés tiszta örömét!

A koncertre a belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a caritas-ab.ro/get-up-and-sing weboldalon lehet, vagy a 0726 163 233-as telefonszámon.

Dátum

2022. május 02., hétfő

Idő

16:45