Imalánc indul a családokért a Szűzanya védelme alatt

0
368

A sepsiszentgyörgyi Medjugorjei Imacsoport kezdeményezésére idén is imalánc indul a családokért, melybe október 3. és november 7. között lehet bekapcsolódni a RomKat Facebook-oldalán közölt videókon és a Mária Rádió adásain keresztül.

Ha valaki szereti a családját, tesz is érte. Ez az imalánc lehetőséget ad arra, hogy ne csak szóval mondjuk egymásnak a családban, hogy szeretlek és fontos vagy nekem, hanem tettel is bizonyítsuk be szeretetünket. Hogyan? Elsősorban imádsággal, amikor az Úr színe elé helyezzük családunk minden tagját és kérjük számukra Isten áldását és békéjét, a  boldogságos Szűzanya szeplőtelen szívének ajánlva mindennap őket, kérve azt, hogy árassza ránk szeretetlángja kegyelmi hatását.

A nyitó szentmisét október 3-án Hajlák Attila celebrálja a sepsiszentgyörgyi Szent József-templomban este 6 órai kezdettel, a záró szentmisén, november 7-én este 6 órától Karácson Tiborral adhatnak hálát a résztvevők. A szentmiséket és az utána következő szentségimádást az erdélyi Mária Rádió és a sepsiszentgyörgyi Medjugorjei Imacsoport Facebook-oldala közvetíti.

A tanúságtételek videóinak hanganyagát a Mária Rádió reggel 7:30-kor és este 21:15-kor közvetíti október 3-tól november 7-ig. A videók a RomKat.ro és a sepsiszentgyörgyi Medjugorjei Imacsoport Facebook-oldalán lesznek láthatóak.

Az imalánc imái:

Drága Szent Szűz! Szentséges szívednek ajánlom fel magamat és családtagjaimat. Áraszd szeretetlángod kegyelmi hatását családom minden tagjára, hogy egység, megbocsátás, szeretet és béke legyen közöttünk. Esdd ki számunkra Istentől bűneink bocsánatát, hogy bűnbánatot tudjunk tartani és kiengesztelődjünk egymással. Te vagy a mi édesanyánk, állj mellettünk életünk folyamán és halálunk óráján is. Védelmezz és oltalmazz bennünket és családunk minden tagját. A tisztítótűzben lévő rokonainkért könyörgünk hozzád, járj közben értük Istennél, hogy rövidüljön meg tisztulásuk ideje. Hála és köszönet neked minden kegyelemért. Légy áldott, most és mindörökké!

Imádott Jézusom! Lábunk együtt járjon, kezünk együtt gyűjtsön, szívünk együtt dobbanjon, bensőnk együtt érezzen, elménk gondolata egy legyen, fülünk együtt figyeljen a csöndességre, szemünk egymásba nézzen és tekintetünk összeforrjon, ajkunk együtt könyörögjön az Örök Atyához irgalomért! Ámen.