Színes programok a csíkszeredai időscsoportban

0
41
Fotók: Gyulafehérvári Caritas

Az utóbbi hetekben a csíkszeredai időscsoport tagjai számos izgalmas programon vettek részt, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem közösségformáló hatásúak is voltak. A különféle események célja, hogy a résztvevők aktívan tölthessék el szabadidejüket, valamint erősítsék a baráti kötelékeket.

A programsorozat első állomása egy gyönyörű kirándulás volt. A résztvevők a természet szépségeit élvezték, miközben friss levegőn sétáltak és élményekkel gazdagodtak. A kirándulás során lehetőség nyílt a közös beszélgetésekre és nevetésekre, amelyek tovább mélyítették a csapat összetartását.

A következő rendezvény egy izgalmas römi vetélkedő volt, amely során a csoporttagok nemcsak ügyességüket, hanem stratégiájukat is megcsillogtathatták. A vetélkedő jó alkalmat teremtett arra, hogy a résztvevők egymással versenyezzenek, miközben barátságos légkörben tölthették el az időt.

A hónap végén a világ számos országában ünnepelt idősek világnapját is megélték a csíkszeredai idősek. Ezen a jeles napon a csoport tagjai megemlékeztek az idősek értékes hozzájárulásairól a társadalomhoz, és a közös ünneplés során kiemelték az időskor bölcsességét és tapasztalatait.

A programok folytatódnak, és a következő hónapokban is izgalmas rendezvények elé néznek.

Forrás: György Mária Angéla/Gyulafehérvári Caritas