Jutalomkiránduláson vettek részt a zetelaki gyerekek

0
967

A zetelaki Dr. P. Boros Fortunát Elméleti Középiskola azon V-VI. osztályos diákjai, akik példás magatartással teljesítettek szolgálatot az egyházközségben, akik lelkiismeretesen ministráltak, szavaltak és felolvastak, egy élményekkel teli jutalomkiránduláson vettek részt Karsai Angéla hitoktató és Kiss-Simonfi Erzsébet magyar szakos tanárnő szervezésében.

A gyerekek így vallanak a kirándulásról:

„Számomra ez a kirándulás nagyon tetszett, mert olyan élményekkel gazdagodtam, amit nem minden kiránduláson élhettem át. Az első megállóhely a Peleṣ-kastély volt. Amikor beléptem a kastélyba, az az érzés töltött el, ami a régiek életét jellemezte. Ezt követően a brassói Fekete-templomhoz tartott az utunk. A templomban Jézus jelenlétét éreztem. Nagyon jól telt a kirándulás, a hangulat is elképesztő volt.”

„Nagyon jól éreztem magam, amikor énekeltünk és vígan kacagtunk.”

„Hihetetlen volt a kastély, egyszerűen mesebeli. Az élmény, amellyel haza jöttem, álombeli.”

„Hálás vagyok, hogy részt vehettem.”

„Köszönöm a jó Istennek, hogy szerencsésen odaértünk és haza!”

A kirándulás Csákvári Antal, az Egri Végvári Polgári Kör nagylelkű adománya által, valamint a Zetelaki Polgármesteri Hivatal támogatásának köszönhetően valósult meg. Külön köszönet illeti Nagy Attila polgármestert és Karsai Attilát a segítségért.

Karsai Angéla

MEGOSZTÁS