Mézeskalácsot díszítettek Gyergyócsomafalván

0
893

Immár második alkalommal rendeztek karácsonyi mézeskalács-díszítést a csomafalvi hittanteremben.

A karácsonyt megelőző készülődési időszak az elcsendesedésről, szívünk-lelkünk felkészítéséről szól. Tudjunk méltó hajlékai lenni a születendő kisdednek.

Hatalmas hála és öröm van mindannyiunk szívében, akik egy kicsit is részt vállaltunk a program összeállításában, megszervezésében, hiszen nyitottságot, befogadást, a vártnál jóval nagyobb érdeklődést tapasztaltunk mind a részt vevő gyerekek, az ő szüleik, hozzátartozóik, mind a délután részt vevő fiatalok, felnőttek részéről.

Hálásan köszönjük mindazt a szeretetet, kedves szót, mosolyt, amellyel fogadott mind a pap bácsi az ötlet megbeszélésekor, mind a díszítés szervezésében részt vállaló önkéntesrk, köztük pedagógusok, hiszen ezen visszajelzések által tudjuk, hogy van igény az ilyen programokra is. A gyerekek kreativitását, jobbnál jobb ötleteit megtapasztalni lenyűgöző és egyben szívmelengető volt, nagyon reméljük, hogy ők is jó emlékként fognak visszaemlékezni a napra.

Befejezésül fontos megemlíteni, hogy ez a díszítés is azt a célt szolgálta, hogy ha néhány óra erejéig is, de szakadjunk ki a mindennapok rohanásából, szánjunk egy kis időt magunkra, a körülöttünk lévőkre és készüljünk ezáltal is megváltó Krisztusunk közelgő születésére.

A díszítést szervező csipet-csapat

Forrás: Gyergyócsomafalvi plébánia