Idén újra FeltöltŐdhetünk: a fellépőkkel is lehet majd beszélgetni

0
1160
Fotó: FeltöltŐ/Facebook

Június 24-26. között tartják idén a FeltöltŐ ökumenikus keresztény zenefesztivált Gyergyószentmiklóson, ahová közel tízezer embert várnak a szervezők. Pintér Béla, Mező Misi, Csiszér László is a fellépők között lesznek.

A rendezvény gerincét képező dicsőítéseket, koncerteket számos kísérő rendezvény egészíti ki a három nap alatt, amelyek közül a FeltöltŐ Ifjúsági Találkozó (FIT) kiemelt szerepet tölt be. A 14 és 29 éves korosztályt megszólító rendezvény mottója a „Merj nagyot álmodni Istennel!”: azt hivatott megerősíteni a fiatalokban, hogy merjenek rálépni arra az útra, amit Isten szánt nekik, hogy ne féljenek a világ, más emberek vagy saját gyengeségeik miatt elindulni azon az úton. A teljes napos rendezvény június 25-én lesz, szombaton: a résztvevők előadást hallgathatnak a témában Mărgulescu Cotisotól, a marosvásárhelyi Imádság Háza vezetőjétől, valamint számos workshop keretében találkozhatnak a zenefesztiválon is fellépő előadókkal, akik személyes életükről beszélnek majd. De ezen kívül kiscsoportos beszélgetés, interaktív játékok, dicsőítés és ökumenikus istentisztelet is részét képezi a napnak. A részvétel ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött, amit IDE kattintva lehet megtenni.

Idén is lesz imasátor, sokféle színes program kisgyerekeknek bábszínházzal, koncertekkel, játékokkal, kórustalálkozó, előadások, de várják a szervezők a lelkesebbeket feltöltŐ túrára, és természetesen ismét sörözhetünk a papunkkal. Érdemes IDE kattintani a részletes programokért.