Hivatásébresztő imalánc

A Sepsiszentgyörgyi Medjugorjei Imacsoport Hivatásébresztő imaláncot hirdet június 1–július 1. között a Szebt család védelme alatt, a következő programmal:

  • Június 2-8. között: imádkozzunk a papokért, új papi hivatásokért (14 videó keretében 14 pap tesz tanúságot papi életéről)
  • Június 9-15. között: imádkozzunk a meglévő szerzetesi közösségekért és új hivatásokért (szerzetesi közösségek által készített videókat fogunk látni és hallani)
  • Június 16-22. között: imádkozzunk a családokért és családi hivatásért (7 család által készített videó kerül sorra)
  • Június 23-30. között: imádkozzunk a kispapokért (7 kispap által készített videó lehet megtekinteni).

Ezeket a videofelvételeket látni lehet a romkat.ro, templom.ro honlapokon, azok Facebook-oldalain, illetve a Medjugorjei Imacsoport
Sepsiszentgyörgy Facebook-oldalán. A Mária Rádió mindennap reggel és este közvetíteni fogja a videofelvételek hanganyagát.

Hogyan lehet csatlakozni?
Fontos, hogy jelezd a részvételedet a 0742-585 229-es számon sms-ben, vagy írjál egy e-mailt a hivatasebreszto@gmail.com címre.

Egész hónapban szentmisék lesznek több helységben azokért, akik csatlakoztak az imalánchoz. A nyitó szentmise június 1-jén, a záró szentmise július 1-jén lesz 18 órai kezdettel Sepsiszentgyörgyön, a Szent József-templomban.

Dátum

2021. július 27., kedd - 2021. július 01., csütörtök