A Szent Gellért Alapítvány is kivette részét a házasság hetéből

0
1155
Fotók: Szent Gellért Alapítvány

Idén második alkalommal kapcsolódott be az alapítvány a házasság hete rendezvénysorozatba. Ezúttal is a szervezet önkéntes házas csapata szervezte meg február 11-21. között az alkalmakat, hogy a résztvevők elmélyíthesség egymás közt a házasság kötelékét.

Tíz napos online feladatsorral és az ezt lezáró gyertyafényes vacsorával várták a szervezők a szentegyházi és környékbeli házaspárokat; az eseményekre külön-külön is lehetőség volt jelentkezni. Az idei mottó, a „Csapatjáték szerelemmel” alapján az online feladatsorozat tíz egymást követő napon különböző játékajánlatokkal szólította meg a házasokat, a cél pedig mindig ugyanaz volt: csapatjátékban teljesíteni a kihívásokat. Összesen 37 pár jelentkezett az esemény online részére, akik értékes nyereményekkel gazdagodhattak.

A gyertyafényes vacsorát február 21-én, pénteken este tartották. A papi áldást követően az előadó házaspár tanúságtétele emelte az est meghittségét. Jótékonysági tombolázás mellett interaktív játékokban is részt vehetett a jelenlévő 14 házaspár.

Kányádi Mónika