Lelki egészséget célzó foglalkozás és nemezkészítő tanfolyam is indul a KALOT-nál

0
1047
Klubtevékenységet szervez a KALOT.

A KALOT Egyesület február 18-tól pszichológusok, lelkészek, lelkigondozók vezetésével újraindítja a lelki egészség megőrzését célzó klubtevékenységét. A program 10 héten át tart, heti egy alkalommal kétórás foglalkozás keretében mindenki életében olyan nehézségeket okozó témákat járnak körül interaktív módon, mint a félelmek, stressz, sérelmek, kisebbségi érzés, szülői szerepek, párkapcsolati döntések, férfi és női identitás stb.

A klubtevékenységeken előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni. Érdeklődni és jelentkezni a 0744-580 375-ös telefonszámon vagy a czenczerjolan@yahoo.com vagy a kepzesek@kalot.ro e-mail-címen lehet. A helyek száma korlátozott.

Ugyanakkor nemezkészítő tanfolyamot is indít a KALOT február 18-től kezdődően Csíksomlyón. A gyakorlatorientált képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a nemezkészítés mesterségének történetével és hagyományával, a nemez hagyományos készítési módszerével, és ma is jól használható tárgyakat tervezhetnek és készíthetnek. A tanfolyamra kezdők és haladók is jelentkezhetnek. Érdeklődni és jelentkezni a 0758-840 279-es telefonszámon és a kepzesek@kalot.ro e-mail-címen lehet február 16-ig, délelőtt 8-12 óra között.

További információkat a www.kalot.ro vagy a www.facebook.com/kalot.egyesulet/ oldalakon találnak.

KALOT Egyesület