Házas kalandtúrára várják a párokat Szatmáron

1
1319
Házas kalandtúra. Fotó: a szatmári egyházmegye sajtóirodája

A közösen eltöltött idő élménye mellett a szerencsétől függően gyertyafényes vacsorával is gazdagodhatnak azok a párok, akik részt vesznek a szatmári házas kalandtúrában. A házasság hetét megelőző program során három feladatot kell teljesíteniük a pároknak.

A Szatmári Római Katolikus Püspökség, a házas hétvége mozgalom, a különböző plébániák, parókiák, a szatmári baptista és evangélikus gyülekezetek szervezésében február elején immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a házasság hetét. A rendezvénysorozatnak mindig fontos programpontja a házas kalandtúra, amely jellege miatt hamarabb megkezdődik – a jelentkező párok időközönként feladatokat kapnak, érdekes, kedves helyzetek elé állítják őket, így haladnak előre a játékban.

A résztvevők január 21-e és február 15-e között három feladatot teljesíthetnek, mindegyiket elektronikus levélben kapják, sorban. Ahogy az egyiket elvégezték egy rövid visszajelzéssel, esetleg fotóval kell szolgálniuk a hazassaghete.sm@gmail.com címre, és úgy kapják a következő meglepetésfeladatot. Amelyik pár mindegyiket teljesíti, a közösen eltöltött idő élménye mellett nyereményekkel is gazdagodhat. Akik kedvet kaptak a kalandtúrához a szatmariegyhazmegye.ro oldalon már most jelentkezhetnek. Mivel nem versenyről van szó, a gyertyafényes vacsorát kisorsolják majd azon párok között, akik minden próbát teljesítettek.

A szatmári egyházmegye sajtóirodája

1 HOZZÁSZÓLÁS