Rajzpályázat határon túli gyermekeknek

0
2680
Katona Józsa Andrea: A mi karácsonyunk

A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány (KÁMME) rajzpályázatot hirdet határon túli magyar gyermekek számára A mi karácsonyunk címmel. A „Kárpát-medencei keresztény alkotóművészet támogatása” projekt keretében hirdetett gyermekrajzpályázatra 3 és 14 év közötti gyerekek nevezhetnek be karácsonyhoz kapcsolódó alkotásokkal.

A szervezők felhívása

Kedves gyermekek! A szeretetet, az összetartozást elsőként a családban élitek, éljük meg. Szenteste maga a megvalósult és beteljesedett csoda, a Megváltó születésének napja. Szeretnénk, ha megosztanátok velünk, hogyan élitek meg a karácsonyt a családotok körében, milyen népszokásokat őriztetek meg, mit jelent számotokra Jézus születésének ünnepe, a Szent Család ünnepe.

A pályázatra lehet készíteni rajzot, festményt A/4-es és A/3-as méretben. A rendező a beküldött gyermekrajzok válogatásából virtuális és hagyományos kiállítást is szervez.
Három kategóriát különböztetnek meg: 3−6 év, 7−10 év, 11−14 év közötti gyermekek. A zsűri mindhárom kategóriában 3−3 nyertest hirdet, összesen kilencen kapnak ajándékcsomagot.
Beküldési határidő: 2021. január 25.
A nevezés díjmentes. A nevezés a kitöltött, aláír nevezési lap és a gyermekrajz(ok) egyidejű beküldésével érvényes a KÁMME Alapítvány címére (1016 Budapest, Aladár u. 17). A nevezés csak a határidőkig megérkezett gyermekrajz(ok) és nevezési lap esetén érvényes.
A nevezési lap letölthető a KÁMME honlapjáról, valamint ott megtalálható a pályázat részletes leírása is.
A kitöltött, aláírt nevezési lap postán is beküldhető a kategóriák beküldési határidejéig (január 25-ig). A 18. életévét be nem töltött pályázó törvényes képviselője a gyermekrajz(ok) beküldésével nyilatkozik arról, hogy azt a gyermeke készítette.

További információ a kamme.alapitvany@gmail.com e-mail címen vagy a +36-1-328-0164-es telefonszámon kapható.

Forrás: Nardai Katalin, KÁMME Alapítvány/kamme.keesz.hu