Nyolcadik alkalommal szerveztek gitártábort Tasnádszántón

0
1204
Fotók: A nagyváradi egyházmegye hírportálja

Az idei évben rendhagyó táborban vettünk részt. Számos nehézséget, akadályt gördített a szervezők és a tanárok elé a járványhelyzet. Azonban ők nem adták fel, teljes erejükkel, kitartásukkal és Istenbe vetett bizalommal immár a nyolcadik gitártábort szervezték meg Tasnádszántón.

Bár a program le lett rövidítve, öt nap helyett csak hármat tartott a tábor, de annál tartalmasabb, élménydúsabb volt. Ebben a néhány napban alkalmunk volt Istennel szorosabb kapcsolatba kerülni, átgondolni mit jelent számunkra a hit, és azt is, hogyan gyakorolhatnánk a vallásunkat mélyebben. Mindehhez hozzásegített Majoros Tibor rendkívül interaktív, érdekes előadása, illetve a tisztelendő atyák és a csapatvezetők lelki vezetése.

Úgy gondolom, ebben a válságos helyzetben egyfajta segítő kéz volt a tábor, hiszen hónapokig korlátozva voltak, és vannak a mai napig, az összejövetelek, a találkozók; ezáltal pedig az egyébként is törékeny társas kapcsolataink meglazultak.

Hálás szívvel köszönöm a táborlakók nevében is mindenki áldozatos munkáját, aki tett azért, hogy mi jól érezhessük magunkat. A kedves olvasókat, pedig az idei tábor jelmondatával: „A szeretet dalával fertőzd meg a világot!” arra szeretném bíztatni, hogy adjanak hangot szeretetüknek, most van a leginkább szükség rá. Tegyük szebbé, élhetőbbé egymás napjait!

Forrás: A nagyváradi egyházmegye hírportálja (Sepler Aliz Kinga)