Lehet jelentkezni az idei CSIT-re

0
2503
14-30 év közöttiek jelentkezését várják. Fotó: A CSIT hivatalos Facebook-oldala

Szerdán, július 15-én megnyitották a résztvevők előtt a jelentkezést az idei Csíksomlyói Ifjúsági Találkozóra (CSIT). Az előszőr – és a szervezők reménye szerint utoljára – online térbe költözött, rendhagyó találkozót augusztus 9–12. között tartják. 1430 év közötti fiatalok jelentkezését várják. Alább a programot is megtekinthetik az érdeklődők.

A jelentkezőknek annyi a dolga, hogy a lennebb megadott oldalon kitöltik az adatokat, elolvassák a CSIT és a Főegyházmegyei Ifjúsági Főlelkészség (FIF) adatkezelési szabályzatát, valamint banki átutalással kifizethetik a 30 lejes részvételi díjat, ami a program technikai részét fedezi. Az idei CSIT több része is ingyenesen követhető lesz YouTube-on és Facebookon, viszont a tanításokon, a kiscsoportos beszélgetéseken és online műhelyfoglalkozásokon csak azok tudnak majd részt venni, akik regisztráltak. 

A regisztráció azért is fontos, hogy a résztvevőket beoszthassák a Zoomos kiscsoportokba. A szervezők nagyon lelkesek és keményen dolgoznak, hogy tartalmas és maradandó legyen az esemény a fiatalok számára. Bíznak benne, hogy egy teljesen más, mégis igazi CSIT-élményt tudnak nyújtani a résztvevőknek.

Amint arról korábban beszámoltunk, a járvány következtében a szervezők a találkozó online térbe való költöztetése mellett döntöttek. A közvetítések zöme Csíksomlyóról történik majd, de más helyszínekről is lesz bejelentkezés. A meghívottak között szerepel Pintér Béla, az Euchariszt Zenekar, dr. Csókay András idegsebész, Böjte Csaba ferences szerzetes. További meghívottakkal is tárgyalnak, az új neveket a későbbiekben hozzák nyilvánosságra.

Jelentkezés: https://csit.fif.ma/jelentkezes/resztvevo/

Program: https://csit.fif.ma/informaciok/program/