7+1 kérdés: Bodor Andrea válaszol

0
1924

Tartsunk lépést az élettel! Tartsuk egymásban a lelket! Tartsuk a kapcsolatot! Bodor Andrea gyimesi származású óvónőt, a Bodor Sisters Handmade Jewelry egyik tulajdonosát Serbán Mária kérdezte.

1. Mi jót hozott az életedbe a vesztegzár?

Az eleinte ijesztő és ismeretlen helyzet ellenére igyekeztem/igyekszem pozitívan nézni a kialakult állapotot. Arra fókuszáltam, hogy most lesz alkalmam, hogy utolérjem magam, lesz lehetőség megvalósítani olyan elképzeléseket és terveket, melyek régóta várattak magukra. Úgyis fogalmazhatnék, hogy időt kaptam a vesztegzártól. Időt arra, hogy lelassuljak, időt arra, hogy befele figyeljek, időt arra, hogy megérezzem kapcsolataim lényegét. A sok „kipipált” feladat mellett a szerelem is a vesztegzár alatt érkezett. Hihetetlen, hogy korlátozások között is mennyi csoda bújik meg.

2. Mi egy mostani hétköznapod legkiemelkedőbb eseménye?

A jelenlegi helyzetben a hétköznapjaim legkiemelkedőbb eseménye, amikor a szerelmemmel találkozhatok.

3. Mit sajnál, hogy nem tettél meg a járvány „kitörése” előtt?

Tulajdonképpen (csak) annyit, hogy nem kerestem fel az egyik kedves barátnőmet.

4. Mi a legutóbbi hála-morzsád?

Hála-morzsák minden napra jutnak. A legutóbbi az, hogy válaszolhatok ezekre a kérdésekre.

5. Mitől félsz, amikor félsz?

Ha félni szoktam vagy teret engedek a félelemnek az, az attól való félelem, hogy a családtagjaim és a számomra fontos személyek megbetegedhetnek. Természetesen a jelenlegi helyzet is ludas ebben a dologban.

6. Mi volt az idei húsvét legszebb pillanata számodra?

Az egyik legszebb pillanata a húsvétnak az volt, hogy a család együtt készülhetett az ünnepre, kivétel nélkül mindenki itthon volt.

7. Mit vársz, mit szeretnél a járvány megszűnése után önmagadtól, a környezetedtől, a világtól?

Igazából csak magam fele vannak elvárásaim. Nem szeretném többet azt a kijelentést tenni, hogy „nincs időm”, nem szeretnék halogatni dolgokat. Szeretnék jelen lenni a pillanatokban, a történésekben, a kapcsolatokban…(Meg)élni szeretném az életet és nem elmenni mellette.

+1. Mit kérdeznél most a feltámadt Jézustól, ha találkoznál vele?

Azt kérdezném, hogy lenne-e ideje egy rövid sétára velem… 🙂

MEGOSZTÁS