Élelmiszert az éhező gyerekeknek

Átadták az adományokat, másodszor is

1
1348
Fotók: Juventutti Alapítvány

A Juventutti Alapítvány újabb kitűzött célja teljesülhetett április 8-án, azoknak az embereknek köszönhetően, akik adományaikkal hozzájárultak, hogy a segítségnyújtó akciók sorozata folytatódhasson. Ismét összegyűlt 5000 lej, amit élelmiszerre fordított az alapítvány. Április 15-én 50 családhoz juttattak el élelmiszercsomagokat, így ezalkalommal összesen 169 szerény körülmények között és mélyszegénységben élő csíkszeredai és Csíkszereda környéki gyermek részesülhetett az adományokból. Az elmúlt időszakban ez a második mérföldkőnek számít, ugyanis március végén ugyancsak 5000 lej értékben már célba értek élelmiszercsomagok a Juventutti Alapítvány jótékonysági akciójának keretén belül.

Az egyébként is nehéz körülmények között élő, de az országos kényszerállapot miatt, most konkrétan veszélybe került 50 csíkszeredai és környékbeli család számára készített élelmiszercsomagok 50 l olajat, 50 kg lisztet, 50 kg száraztésztát, 50 kg kukoricalisztet, 50 kg paszulyt, 50 rúd szalámit, 50 liter tejet, 50 kg cukrot, 50 kg rizset, pástétomokat, margarint, instant leveseket, lekvárt, több mint 300 csomag édességet, valamint 104 kg gyümölcsöt és 100 kg zöldséget tartalmaztak összesen. Az előre elkészített élelmiszercsomagokat 15 településen adta át az alapítvány rászoruló, többgyermekes családoknak.

„Mint minden alkalommal, most is van, akinek köszönetet mondani, hiszen sokan segítik munkánkat. Elsősorban természetesen azok felé szeretnénk kifejezni hálánkat, akik adományaik révén lehetővé tették, hogy beszerezhessük mindazt, ami a csomagokba került. Szeretnénk megköszönni segítőinknek és önkénteseinknek, hogy a termékek beszerzésénél és a csomagok átadásánál könnyítették munkánkat. Nagyon köszönjük a sok kedves felajánlást, a figyelmet és a kedves, biztató szavakat: igyekszünk a jövőben is tenni azért, hogy eredményesen össze tudjunk fogni mindazokért, akiknek szükségük van ránk.” – fejezte ki köszönetét Hasenec Tímea, az alapítvány elnöke.

Juventutti Alapítvány

1 HOZZÁSZÓLÁS