A határtalan együttérzés imái

Új Joyce Rupp-könyv magyarul

0
2244

A szervita szerzetes-szerző műveit a mélyen megélt lelkiség és a mindennapok gyakorlatiassága, a művészi ihlet és a sokrétű tudás, valamint a bölcs kísérő és küzdő lelki társ vonásainak egyensúlya jellemzi. A Fényszikrák és a Határtalan együttérzés című kötetek után most A határtalan együttérzés imái is olvashatóak.

A kolozsvári Verbum Keresztény Kulturális Egyesület, a Vasárnap katolikus hetilap, a Keresztény Szó havilap kiadója és a Romkat.ro katolikus hírportál működtetője könyvbemutatót szervez Margittán, Nagybányán és Nagykárolyban a helyi római katolikus plébániákkal együttműködésben. Lelki utakról és útkeresésről Bereczki Silvia segítőnővérrel, a könyvek fordítójával Szőcs Csaba szászfenesi plébános, a kiadó igazgatója beszélget Margittán a Nagyboldogasszony-templomban (kistemplomban) szeptember 16-án, hétfőn, 17.30-tól; Nagybányán a Krisztus Király Plébánia Philia-rendezvénytermében szeptember 18-án, szerdán 18.00 órától; Nagykárolyban pedig a Kalazanci Szent József Plébánia hittantermében szeptember 19-én, csütörtökön, 19.30 órától.

A két korábbi kötet bemutatóin a csend bírt nagyobb erővel a szónál, a Határtalan együttérzés életet átformáló hatásairól pedig egy három részes, őszinte tapasztalatmegosztásban olvashatnak itt, a Romkaton IDE, IDE és IDE kattintva. Az új kötetet a helyszínen is meg lehet vásárolni, de a kiadótól is meg lehet rendelni a szerkesztőségben (Kolozsvár, ALbert Einstein u. 2.), vagy itt: +40-264-596478 / +40740937116 /
terjesztes@verbumkiado.ro / office@verbumkiado.ro.